Leaf Preloader __('Leaf Preloader') __('Leaf Preloader')

зареждане...

За нас

About Image

Свежите салати са хранителни, здравословни и с превъзходен вкус!

Те са внимателно подбрани, грижливо измити, нарязани и готови за консумация. Добавете съставки и подправки по ваш вкус и се насладете на изкушаващо леко ястие!

Салатите Веджиленд предлагат разнообразие от крехки и свежи зеленчуци, отглеждани под топлите лъчи на средиземноморското слънце и при условия на стриктен контрол на качеството.

Гаранция за свежест

About Image

Зеленчуците се отглеждат в съответствие с най-строгите европейски изисквания и подлежат на строги проверки от момента на засяване до стигането им до крайния потребител.

About Image

Веднага щом бъдат откъснати, салатите Veggieland се съхраняват при контролирана температура, за да запазят свежестта си.

About Image

Всяка салата е внимателно почистена, тройно измита, нежно изсушена и директно пакетирана.

About Image

В специалната защитна опаковка салатите Veggieland достигат до вас крехки, свежи и готови за консумация.

About Image

Салатите Veggieland се доставят директно до магазините със специализиран транспорт и се съхраняват в охладени секции. Те са с кратък срок на годност и препоръчваме до момента на консумация да ги съхранявате на температури 1-4℃.

Производител

Компанията Барба Статис, част от Вивартия груп, е водещ производител на хранителни продукти, сертифициран по стандартите за качество и безопасност EN ISO 9001/2008, EN ISO 22000/2005, I.F.S. & B.R.C. Компанията прилага „интегрирана система за управление на посевите“, която гарантира производството на висококачествени и безопасни продукти със съхранени витамини и полезни вещества до момента на консумацията.